INSTITUT VALLDEMOSSA
C/Pintor Alsamora, 7-9
08016 BARCELONA
http://www.xtec.cat/iesvalldemossa
   
Omet notícies del lloc

Notícies del lloc

Imatge M. Àngels Hernández
Commemoració del centenari del genocidi armeni
per M. Àngels Hernández - dissabte, 18 abril 2015, 08:54
 

Divendres 24 d'abril de 8:00 a 9:00 a la biblioteca acte:

"Persecució i extermini del poble armeni"

Professorat: Maria Ohannesian, Sergio Carballo, M.Àngels Hernández

Alumnat de IB i IIA Llatí

Recordem la taula rodona dimarts 21 d'abril amb la participació de la professora Maria Ohannesian

 

 
Imatge M. Àngels Hernández
Tervetuola!
per M. Àngels Hernández - divendres, 17 abril 2015, 09:51
 

 
Imatge M. Àngels Hernández
European Commission Environment award
per M. Àngels Hernández - dijous, 16 abril 2015, 15:11
 

 

Podeu entrar en aquest enllaç i votar la proposta de celebrar un dia europeu de la natura donant fons europeus per a la conservació dels aiguamolls de Doñana

http://ec.europa.eu/environment/nature/natura2000/awards/application-2015/award-finalists/index_en.htm

 
Imatge M. Àngels Hernández
Intercanvi Itàlia 2015
per M. Àngels Hernández - dimarts, 7 abril 2015, 10:05
 

Aquí teniu les opinions de l'alumnat

Intercanvi Itàlia 2015

 

A mi personalment m’ha agradat molt participar en aquest intercanvi. Ha estat una experiència inoblidable i magnífica. Durant el viatge a Itàlia hem pogut veure com viu la gent d’allí, conèixer una mica per sobre la seva cultura, gaudir del seu menjar deliciós, aprendre quatre coses de la seva llengua i mil coses més. A part d’això hem forjat una nova amistat amb gent fantàstica d’un altre país, potser no perdurarà per sempre, però hem de viure el moment.

L.R.

La veritat és que aquest viatge m’ha sorprès bastant, ja que a diferència d'altres viatges escolars, els intercanvis,, normalment, hi ha un xoc de cultures important provocant un gran nombre de coneixements nous. A més hem pogut veure monuments, que normalment estudiem a classe, així repassar i aprendre d'una forma més divertida el que s’ha dit a classe.

La veritat és que és una experiència molt recomanable que crec que és beneficiosa tant com per l’aprenentatge de l’alumne i al mateix temps gaudint d’una experiència divertida i diferent.

M.R.

 Per mi poder fer el viatge ha sigut una experiència única.

M'he portat bé amb la meva italiana i a més a més la família m'ha acollit molt bé, sobretot la mare, (eren  molt simpàtics).

També m'he portat bé amb altres italians, però amb altres he parlat molt poc.

Jo ja havia estat a la Toscana( a San Gimignano, Firenze, Siena i Pisa, i més)  però com són llocs que m'agraden i no m'ha importat tornar-hi.

Sincerament m'encantaria poder estar encara allà. 

En definitiva, vull tornar a fer intercanvi un altre any.

Però també crec que la Caterina estava massa amb el mobil, sobretot quan va estar a Barcelona i parlava poc amb mi i la meva família, en canvi a Poggibonsi vam parlar mot  més. Semblava que estigues com incòmode a casa nostre.

J.C.

Me ha gustado mucho todo el intercambio en general. Conocer a gente de otro país, que hablan otro idioma y sobretodo convivir con ellos  ha sido una experiencia muy agradable e inolvidable.  Por otra parte están los monumentos que hemos visitado en algunas de las ciudades de la Toscana, todos obras de arte sin duda. Además estoy muy agradecido por las atenciones que me dio la familia de acogida, no tuvimos problemas al comunicarnos (porque estudio italiano y porque la madre hizo dos semanas de español intensivo para comunicarse conmigo). Finalmente también hay que agradecer a los profesores por aguantar nuestras “tonterías”.

L.M.

 L'experiència de poder fer un intercanvi ha sigut increïble i única. M'ho he passat molt bé, sobretot quan vaig anar jo allà, ja que ja ens coneixiem una mica més i hi havia més confiança. La familia va ser d'allò mes acollidora i amable. La comunicació al principi va ser una mica dificil, però amb el pas dels dies vaig agafar més confiança i facilitat per parlar l'anglès, i ens comunicàvem sense cap problema.L'intercanvi ,'ha servit per millorar l'anglès i l'italià, per aprendre part de l'historia italiana, per veure la Toscana, que no hi havia estat i sobretot per disfrutar! Moltes ganes de tornar a repetir una experiència com aquesta!

A.C.

La meva experiència amb l’intercanvi ha estat molt bona. Sobretot quan vaig anar-hi jo. Ja que els primers dies de l’intercanvi, vaig estar molt incòmoda amb ella ja que no connectàvem i no em feia gaire cas. Però després, quan vaig anar-hi jo, m’ho vaig passar molt bé i em va agradar molt. Ja que ella em feia més de cas i era molt més amable amb mi. Ja que es preocupava molt per si jo estava bé allà. I el que sobretot em va agradar de quan vaig anar-hi, van ser els matins que els passava amb els meus amics visitant diferents llocs. I a totes les tardes de quan estava allà, quedàvem amb els altres i això estava bé, ja que així podies estar també amb els teus amics. Tot i que la majoria de vegades, quedàvem per les tardes separats en dos grups perquè deien que com que vivien lluny els uns dels altres, ens havíem de separar. I tot i que m’hagués agradat quedar totes les tardes tots junts, he estat bé. Ha sigut una experiència molt bona. Però els últims dies, ja tenia ganes de tornar a Barcelona, perquè estava cansadíssima. Se m’ha passat més ràpid el temps que hi vaig anar jo, que el temps que van estar aquí.

A.N.

L’experiència ha estat increïble.
M'ho he passat molt bé, i la família ha sigut super acollidora.
Jo volia dedicar-me a alguna cosa de cara al públic, on es pugui conversar i parlar amb la gent, i això ha sigut com una petita pràctica, per socialitzar i tal.
M'ha agradat moltíssim, i ha sigut molt bonic.
Jo ja havia estat a la Toscana, però no havia visitat els monuments per dintre, sens dubte una obra d'art.
Tot ha sigut molt enriquidor

N.C.

Aquest viatge ha sigut una gran experiència.
La relació del grup d'italians i catalans al principi era difícil, estàvem dividits en dos grups,  però els últims dies ja ens barrejàvem més.
Totes les ciutats que vam visitar eren precioses, amb un gran nivell cultural. El poble de Poggibonsi, que imaginava més petit per la teva descripció, era el lloc de trobada a les tardes on, sempre que es pogués i el màxim de persones possibles, ens ajuntàvem a  les tardes.
La família que m'acollia era molt agradable: tant els pares com els fills em van tractar com una més de la família. Feien un menjar una mica estrany, però si volien experimentar amb una convidada no hi podia fer res.
Amb el que vaig tenir més "problema" era que la meva italiana no volia quedar amb els altres perquè no els coneixia, suposo que li faria vergonya, però ho vaig passar bé amb ella.
En general, una gran experiència i que, espero, pugui repetir!

E.G.

M’ha agradat molt perquè trobo que he après la cultura i la manera de viure dels italians/nes, he visitat llocs que no hi havia estat i també crec que s'ha  complert l'objectiu del viatge que era millorar en els idiomes i també he après una mica d’Itàlia ja que jo no en sabia. El que crec que s'hauria millorar es el tema referit a l'alcohol i a els porros que els italians consumien i que ( pel que fa a mi ) m'ha molestat i m'ha fet sentir incòmode.

M.N.

A l' intercanvi m' ho he passat molt bé, he vist un munt d' obres d' art i d' arquitectura, 

he conegut com es viu el dia a dia a un altre país i també a molta gent maja.

 També he fet amics i m' ho he passat pipa anant amb ells pel poble i per les excursions.

En resum, ha sigut una experiència que de ben segur no oblidaré.

L.M.

El intercambio me ha gustado mucho , ha sido una nueva experiencia, una de las cosas que más me ha gustado ha sido que nos han dado libertad para visitar las ciudades por nuestra cuenta también me ha gustado mucho la cúpula de Brunelleschi  , la convivencia con los italianos ha sido muy buena y hemos conocido mucha gente . Me gustaría mucho volver a hacer otro intercambio.

 Muchas gracias por todo.

L.G.

 

 

 

Omet Navegació

Navegació

Omet Menú principalOmet Categories de cursos
Omet EntradaOmet Calendari

Calendari

dl dt dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 Avui diumenge abril 19 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
Omet Últimes notícies

Últimes notícies

 • 18 abr, 08:54
  M. Àngels Hernández
  Commemoració del centenari del genocidi armeni més...
 • 17 abr, 09:51
  M. Àngels Hernández
  Tervetuola! més...
 • 16 abr, 15:11
  M. Àngels Hernández
  European Commission Environment award més...
 • 7 abr, 10:05
  M. Àngels Hernández
  Intercanvi Itàlia 2015 més...
Omet Accés al correu